Lokacija:

Mate Ujevića 18

Slavonski Brod

Kontakt:

+385 35 424 040

Kontaktirajte nas

O nama

Učilište Moneo – ustanova za obrazovanje odraslih fokusirano je na edukaciju polaznika o korištenju EU fondova i o pripremi i provedbi EU projekata i razvoj civilnog društva..

Osnovano je 2016. g i okuplja iskusne konzultante i stručnjake za EU fondove iz čitave regije. Naše iskustvo i reference u pripremi i provedbi projekata, čiji se dugoročni učinak vidi u našoj neposrednoj okolini, ujedno je i jamac kvalitete obrazovnih programa (usavršavanja i osposobljavanja), edukacija i treninga koje možete pohađati u Učilištu.

Ono što nas razlikuje od drugih je mogućnost praktične primjene stečenih znanja i vještina, u nekoj od naših partnerskih organizacija, i to u pripremi konkretnih projektnih prijedloga za trenutačno otvorene natječaje.

Također, najboljim polaznicima se otvara mogućnost zaposlenja na nekom od odobrenih projekata te ulazak u čarobni svijet konzultanata.

MISIJA

Stvoriti široku bazu stručnjaka za pripremu i provedbu projekata koji će kroz veću apsorpciju EU fondova doprinijeti izgradnji ljudskih kapaciteta, povećanju zaposlenosti, modernizaciji obrazovnog sustava i rastu gospodarstva u svojim lokalnim zajednicama.

VIZIJA

Postati regionalni centar izvrsnosti u obrazovanju za pripremu i provedbu projekata i lokalni i regionalni razvoj.