Lokacija:

D. Cesarića 46

Slavonski Brod

Kontakt:

+385 35 424 040

Kontaktirajte nas

Poziv na predavanje na temu „EU PROJEKTI – PRILIKA ZA SVE“

Poziv na predavanje na temu „EU PROJEKTI – PRILIKA ZA SVE“ koje će se održati u sklopu 12. Tjedna cjeloživotnog učenja. Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih već dvanaestu godinu zaredom organizira Tjedan cjeloživotnoga učenja – nacionalnu obrazovnu kampanju koja na jednostavan način kroz neposrednu komunikaciju s građanima potiče ostvarenje ideje o promoviranju učenja i obrazovanja.

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na predavanje na temu „EU PROJEKTI – PRILIKA ZA SVE“ koje de se održati u sklopu 12. Tjedna cjeloživotnog učenja, 03. listopada 2018. godine u 11,00 sati u prostorijama Učilišta Moneo u ulici Dobriše Cesarića 46, Slavonski Brod.

Kroz predavanje ćemo predstaviti svoj rad, dosadašnje polaznike i njihova iskustva, rezultate, mogućnosti suradnje te prilike koje EU fondovi pružaju općinama, ustanovama, obrazovnim institucijama, poduzetnicima i poljoprivrednicima.

PROGRAM

11,00 – 11,30 Predstavljanje Učilišta Moneo i programa Voditelj/ica pripreme i provedbe EU projekata i programa Suradnik/ica u pripremi i provedbi EU projekata
11,30 – 11,45 Utjecaj EU projekata na razvoj ljudskih potencijala u BPŽ – primjer projekata u provedbi
11,45 – 12,00 Pitanja i odgovori, druženje…

Radujemo se vašem dolasku i budućoj suradnji.